witregel

Wie ben ik?

Mijn naam is Martine Zweers. In 2010 ben ik in mijn woonplaats Castricum als zelfstandig ondernemer begonnen met mijn eigen coachingsbureau onder de naam CoachingMZ.

Inmiddels ben ik meer integrale coaching gaan aanbieden waarin bredere coaching gericht op lifestyle en vitaliteit een belangrijke plek krijgen.
Vanaf 2014 heeft mijn bedrijf dan ook een nieuwe naam gekregen; VitaMaz voor integrale coaching voor het verkrijgen en behouden van meer vitaliteit.

Ik ga ervan uit dat iedereen wel eens vragen heeft over de manier van leven, het maken van keuzes, relaties, gezin of werk. En ik geloof dan ook dat coaching voor iedereen een verrijking kan zijn. Uit mijn eigen ervaring heb ik geleerd dat een meer integrale benadering het meest effectief is; afvallen is lastig als je niet lekker in je vel zit en veel bewegen en sporten kan moeilijk zijn als je steeds uitgeput en leeg van je werk terug komt.
Vitaliteit staat voor mij voor balans en gezondheid op alle vlakke van het leven.

De volgende uitspraak van Mahatma Ghandi (1869-1948) noem ik graag als mijn motto:
‘Leer alsof je eeuwig leeft, leef alsof het je laatste dag is.’

Die uitspraak staat voor twee dingen die ik zowel in mijn persoonlijk leven als in mijn werk probeer te leven: genieten van alle grote en kleine dingen en jezelf altijd blijven ontwikkelen.
Het mooiste dat ik als coach kan bereiken is anderen te ondersteunen om het beste in zichzelf naar boven te halen en vitaal in het leven te staan.

Ik ben oorspronkelijk opgeleid als pedagoog en ben altijd in de jeugdsector werkzaam geweest. Eerst als adviseur bij een expertisecentrum voor opvoed- en opgroeiondersteuning, nu als beleidsmedewerker jeugd bij een gemeente in Noord-Holland.
Door het begeleiden van zowel gezinnen als medewerkers, stagiair(e)s en overige professionals, ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in coaching.
Met het afronden van de erkende post-hbo opleiding Balanscoach mag ik mij officieel Levens- en loopbaan coach noemen.

witregel
Als coach/studiebegeleider ben ik tevens werkzaam binnen de Balansgroep, voor opleiding en coaching.
CoachingMZ is aangehaakt bij de cadeaubonnen site JOcadeau; geef een ZZP-er cadeau!
witregel
witregel
witregel
Copyright 2010-2013 CoachingMZ/ 2014 [laatste/last update 2014-01]
witregel
witregel